Muziekzomer 2018

Nieuws

Wat er komen gaat…

di. 21 aug. 2018 12:23

We kijken met weemoed terug op de Muziekzomer, maar gelukkig is er veel om naar uit te kijken. De alom geprezen theatervoorstelling Kogelvis en de NJO Wintertournee met Mahlers Negende symfonie bijvoorbeeld.

Lees meer

Het is weer voorbij, die mooie Muziekzomer!

di. 21 aug. 2018 12:18

Aan alle mooie dingen komt een eind – zo ook aan de NJO Muziekzomer. Bijna drie weken lang kon er genoten worden van klassieke muziek op een keur aan bijzondere locaties. Klik verder voor een terugblik.

Lees meer

Muziekzomer in de media

ma. 13 aug. 2018 12:55

Met al dat moois op het programma blijft de NJO Muziekzomer natuurlijk niet onopgemerkt door lokale, regionale en nationale media. Bekijk een overzicht van alle media-aandacht.

Lees meer

Live streaming van het Young Euro Classic Festival

za. 11 aug. 2018 15:42

Bekijk het concert van het Nationaal Jeugd Orkest onder leiding van Antony Hermus in het prachtige Konzerthaus Berlin live via ARTE Concert of onze Facebookpagina!

Lees meer

Achter de muziek

vr. 10 aug. 2018 14:11

Bent u ook zo benieuwd naar kameropera De Grens? Of was u, net als wij, onder de indruk van Mescolare goes hybrid? Lees dan ons interview met de man achter (delen van) de muziek van deze programma's.

Lees meer

Tutte is uitverkocht!

ma. 6 aug. 2018 16:38

Mozarts komische opera Così fan tutte ging afgelopen zaterdag in prèmiere tijdens de NJO Muziekzomer. Op dat moment waren al vijf van de zes uitvoeringen zo goed als uitverkocht.

Lees meer
NJO NIEUWSBRIEF
Volg de NJO Muziekzomer ook via de nieuwsbrief.