Muziekzomer 2019
Concerten NJO Muziekzomer 2019 young artist in residence 2019: <br>fagottist Thomas Dulfer Muziekzomer in Radio Kootwijk
NJO NIEUWSBRIEF
Volg de NJO Muziekzomer ook via de nieuwsbrief.

De NJO Muziekzomer Gelderland 2019 is weer voorbij. Honderden jonge musici hebben bijna honderd concerten verzorgd op de mooiste plekken in de provincie. Een aftermovie is in de maak, maar hier alvast een eerste impressie. Met dank aan fotografen Jan Hordijk, Leo Lamboo, Coen Wouters en Pieter Kunnen.

NJO op tournee

ma. 19 aug. 2019 13:00

De NJO Muziekzomer Gelderland 2019 zit erop! Met een spetterend slotconcert sloot het Nationaal Jeugdorkest (NJO), onder leiding van Antony Hermus en met pianist Alexander Romanovsky als solist, het festival af.

Lees meer

Jong Metropole bij de NJO Muziekzomer

vr. 9 aug. 2019 15:43

De musici van Jong Metropole reizen door het land om het prachtige resultaat van een kruisbestuiving tussen klassiek en jazz te laten horen. Hierbij doen zij uiteraard ook weer de NJO Muziekzomer aan!

Lees meer

Gruwelijk lekkere opening

ma. 5 aug. 2019 16:50

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: de opening van de NJO Muziekzomer Gelderland! Dit jaar was de Muziekzomer te gast bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Lees meer