Muziekzomer 2018

Mescolare goes hybrid

Stephanie Francke - saxofoons
Ilse Bies - saxofoons
Junior Huigen - trombone
Bas van Gorp - bastrombone
Kaori Neus - piano
Daniël de Boer - contrabas
Robin van Rhijn - drums

Blaasensemble Mescolare zoekt voortdurend naar een nieuw geluid en innoveert door jazz en klassieke invloeden te combineren. Door te spelen met de mogelijkheden die trombones en saxofoons te bieden hebben verrassen ze het publiek keer op keer met een verfrissende blik op bestaand repertoire. Deze Muziekzomer zet het ensemble een nieuwe stap: zij nodigen een jazztrio uit om mee te spelen en groeien zo van kwartet naar septet.

Daarnaast vragen ze verschillende componisten om nieuwe stukken te schrijven. De werken van Jan-Peter de Graaff, Wietse Voermans en Kaori Neus beleven hun wereldpremière tijdens de Muziekzomer! Met het uitgebreide ensemble hebben de componisten een breed scala aan muzikale mogelijkheden tot hun beschikking.

Mescolare zal deze zomer op vijf heerlijke locaties laten horen dat verschillende muzikale werelden heel goed samen te brengen zijn in één hybride programma. Dit keer staan ze in Fort Lent, de historische vesting die sinds 1862 ter bescherming van de stad Nijmegen diende. Het gebouw heeft de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de Koude oorlog actief meegemaakt, waarna het nu Mescolare gaat meemaken. Laat u wegblazen door een muzikaal feestje op een zeer bijzondere locatie!

Foto: Karen van Gilst

Mescolare goes hybrid

zo. 5 aug. 2018
Fort Lent, Nijmegen
Aanvang: 15:00 uur (zaal open: 14:30 uur)
Verwachte eindtijd: 16:30 uur

Normaal: € 16,50 / t/m 30 jaar: € 11,00
Programma
Mescolare goes hybrid

Kevin Volans - White Man Sleeps IV
Gustavo Mozzi - Antiguas Luciérnagas
Stephanie Francke - Two Moons
Kaori Neus - The Little Girl Who Became A Dragon
Hans Hasebos - Glue
Wietse Voermans - The Abandoned Amusement Park
Jan-Peter de Graaff - Variations
Leonard Evers - Song
Guillermo Lago - Ciudades: Córdoba & Addis Ababa