Muziekzomer 2018

Opening NJO Muziekzomer

Tijdens de opening van de NJO Muziekzomer krijgt u ieder jaar alvast een indruk van het festivalprogramma. Dit jaar wordt het startsein van het festival gegeven op een wel heel bijzondere plek: tussen de dieren in Burgers’ Zoo!

Vanaf 16:00 uur bent u welkom voor een Muzikale Safari. Tussen de dieren ziet u een aantal optredens die een voorproefje geven van de rest van de Muziekzomer. Zo kunt u onder anderen genieten van young artist in residence Shin Sihan, wordt u meegenomen op de klanken van het Van Amsterdam Duo en swingt u mee met de jonge saxofoonhelden van het Ardemus Quartet. Zouden de olifanten mee gaan toeteren?

Vanaf 18:30 uur is het desgewenst tijd om aan te schuiven voor een overheerlijk buffet in het Bush Restaurant, waarvoor u via deze website kaarten dient te kopen. Tot slot gaat u verder naar het Safariterras, dat een fenomenaal uitzicht biedt op de Safarivlakte. De dierentuin is dan inmiddels al gesloten, maar blijft exclusief voor bezoekers van onze opening open voor het eindprogramma! Op het Safariterras verzorgt het Jong Metropole onder leiding van Jules Buckley om 20:00 uur een ongetemd slotconcert dat de dierentuin op zijn grondvesten zal doen schudden (geen zorgen, de dieren zitten dan al comfortabel in hun nachtverblijf). Zien wij u ook bij deze beestachtige opening?

U krijgt vanaf 16:00 uur toegang tot de dierentuin, de Muzikale Safari en het concert van Jong Metropole (verkort programma) voor maar € 10. Voor € 12,50 extra kunt u aanschuiven bij het tropisch buffet. Wees verzekerd van een plekje en koop alvast uw kaarten via deze link.

Op dit concert is geen staffelkorting van toepassing.

Opening NJO Muziekzomer

vr. 5 aug. 2016
Burgers' Zoo, Arnhem
Aanvang: 16:00 uur (zaal open: 16:00 uur)
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

Normaal: € 10,00