Muziekzomer 2019

Opening NJO Muziekzomer

Elk jaar is het weer een feestje: de opening van de NJO Muziekzomer Gelderland. Dit jaar vindt de opening plaats in het Nederlands Openluchtmuseum, dat als jaarthema ‘Gruwelijk Lekker’ heeft. Hier smul je niet alleen van muzikale voorgerechtjes op de Muziekzomer, maar ook van bijzondere hapjes en proef je verschillende smaken uit de geschiedenis van Nederland.

Op vrijdag 2 augustus ben je vanaf 17:15 uur welkom in het museum om cultuur en historie op te snuiven en de aftrap van de Muziekzomer mee te maken. Op speciale locaties in het museum staan enthousiaste musici, waaronder de young artist in residence, te popelen om je een voorproefje te geven van hun Muziekzomerprogramma’s. Na afloop is er gelegenheid om nog even gezellig na te borrelen.  

Kom naar de gruwelijk lekkere opening van de NJO Muziekzomer voor een drankje, gezelligheid, een historisch hapje en natuurlijk de mooiste muziek!

Voor dit speciale evenement met avondopenstelling en concertprogramma geldt een toegangsprijs tot het Nederlands Openluchtmuseum van € 10.
Vanaf 17:15 uur heb je toegang tot een deel van het museum en de diverse concerten van de opening. Hapjes en drankjes kun je hier ook aanschaffen. De Museumkaart is niet geldig voor dit evenement.

Foto: Nic Limper 

Opening NJO Muziekzomer

vr. 2 aug. 2019
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
Aanvang: 17:15 uur (zaal open: 17:15 uur)
Verwachte eindtijd: 20:30 uur

Normaal (incl. toegang museum): € 10,00 / Deurverkoop normaal: € 10,00