Muziekzomer 2019

Luisterrijk Landgoed De Wildenborch

De omgeving van Vorden kent vele oude kastelen en buitenplaatsen. Één daarvan is het imposante Kasteel De Wildenborch, dat sinds de veertiende eeuw uitkijkt over de omringende landerijen en bossen. Het succesvolle eerste bezoek van de Muziekzomer aan Landgoed De Wildenborch in 2017 smaakte naar meer! Dit jaar hebben daarom twee groepen bezoekers de kans om het landgoed op een uitzonderlijke manier te beleven. 

Voorafgaand aan de twee concerten van ongeveer een half uur elk wordt u door de bewoners van De Wildenborch rondgeleid door de schitterende tuinen in Engelse landschapsstijl, met antieke beelden en waterpartijen. Op twee verrassende plekken in de tuin zullen de concerten plaatsvinden: het Dostojevski Kwartet vult 'de vierkante tuin' met zijn sierlijke klanken en nabij de kleurrijke dahliaslinger en het oude zwembad brengt het toepasselijk genaamde Nymphéas Trombonekwartet u in Franse sferen. Na afloop is er gelegenheid om de middag af te sluiten met een drankje in de theeschenkerij in het koetshuis.

Let op: zorg dat u ruim op tijd aanwezig bent op het parkeerterrein bij Landgoed De Wildenborch, want om 12:00 uur gaat vanaf deze plek de eerste rondleiding van start.
Let op: er is geen mindervalidetoilet aanwezig.

Prijzen voor dit evenement zijn inclusief toegang tot het landgoed.  

Foto: Nic Limper

Luisterrijk Landgoed De Wildenborch

zo. 11 aug. 2019
Landgoed De Wildenborch, Vorden
Aanvang: 12:00 uur
Verwachte eindtijd: 14:00 uur

Normaal: € 22,50 / t/m 30 jaar: € 17,50