Muziekzomer 2019

Muzikale Wandeling Kroondomein Het Loo

De natuur op Kroondomein Het Loo varieert van rustige bossen tot uitgestrekte heidevelden. Het is dan ook niet vreemd dat verscheidene diersoorten een thuis hebben gemaakt in dit prachtige gebied. De Muziekzomer begint zich ondertussen ook thuis te voelen op het Kroondomein en zet ieder jaar weer speciale locaties in de schijnwerpers. Dit evenement is zo populair dat het afgelopen jaren snel was uitverkocht en er daarom twee groepen wandel- en muziekliefhebbers deel kunnen nemen.

Net als in voorgaande jaren start de middag op parkeerplaats Bosloo, vanwaar de faunabeheerder u meevoert op ontdekkingstocht langs lanen en vijvers. Onderweg rust u driemaal uit door te genieten van het swingende ensemble Ongestreken, de klassieke klanken van het Nymphéas Trombonekwartet en de strijkers van het Dostojevski Kwartet. De eeuwenoude lindeboom, het romantische theehuis en de rustieke Willemstempel zijn voor de musici het toneel voor hun schitterende spel. Ga mee en geniet van een majestueuze middag. 

Let op: Het programma duurt ± 3,5 uur. In het Kroondomein is geen horecagelegenheid, maar u kunt uiteraard zelf iets te eten en te drinken meenemen. Denkt u ook aan geschikte kleding en schoenen. Er zullen toiletten aanwezig zijn op het terrein. Vanwege de rust op het Kroondomein is er slechts een beperkte capaciteit, dus koop snel uw kaartje!

Foto: Nic Limper

Muzikale Wandeling Kroondomein Het Loo

za. 17 aug. 2019
Kroondomein Het Loo, Apeldoorn
Aanvang: 13:15 uur

Normaal (excl. toegang Kroondomein): € 19,50 / Normaal (incl. toegang Kroondomein): € 21,50 / t/m 30 jaar (excl. toegang Kroondomein): € 13,50 / t/m 30 jaar (incl. toegang Kroondomein): € 15,50