Muziekzomer 2019

Veluvine Fietstocht

Fietsen, naar muziek luisteren, een drankje en een hapje eten: de Veluvine Fietstocht biedt ook dit jaar weer een combinatie van zomers genieten. De route van een ruime 30 kilometer start bij Veluvine en voert via Boerderijmuseum De Bovenstreek in Oldebroek en Landgoed Huis Schouwenburg in ’t Harde weer terug naar het cultuurcentrum. Op deze bijzondere locaties kun je genieten van korte optredens verzorgd door jonge musici uit diverse NJO-ensembles. Op het programma staan o.a. het koperkwintet PentaQ en tango-ensemble Quinteto del Diablo.

Muziekzomerdiner of -dagschotel
Hapjes en drankjes zijn niet inbegrepen in de fietstocht, maar te verkrijgen bij Veluvine en de andere locaties. Na afloop van de fietstocht kunt u in theaterrestaurant De Fabriek gebruik maken van het driegangen-Muziekzomerdiner (€ 24,95) of de Muziekzomerdagschotel (€ 18,95). Reserveren via www.veluvinenunspeet.nl.

Fietsen huren tijdens de Veluvine Fietstocht
Ook dit jaar kun je via Hoegen Fietsenverhuur een fiets huren, die wordt klaargezet bij startpunt Veluvine. Klik hier voor meer informatie en bestel je fiets direct bij je kaartjes.

Foto: Nic Limper

De route is ontwikkeld in samenwerking met Bezoekerscentrum Nunspeet-Veluwe
De voorstellingen in Veluvine worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohmans Fonds Nunspeet. 

  

Veluvine Fietstocht

za. 3 aug. 2019
Veluvine, Nunspeet
Aanvang: 14:00 uur

Normaal: € 15,00 / t/m 30 jaar: € 7,50
Dit concert is ook te bezoeken op: