Muziekzomer 2019

The Devil on the Dance Floor

Daniel Leenders - viool
Daumantas Stundžia - accordeon
Ella Stenstedt - contrabas
Joel Gester Suárez - piano
Piotr Lipowicz - gitaar 
Laura Suárez - choreografie en regie
Rosana Boom ter Steege - danseres
Teus van der Stelt - lichtontwerp 

Quinteto del Diablo bestaat uit vijf jonge musici uit Nederland, Litouwen, Zweden en Argentinië. Dit jonge tangocollectief, dat zijn basis heeft in Amsterdam, staat garant voor vlammende Argentijnse tango en opzwepende eigentijdse muziek. Samen met danseres Rosana Boom ter Steege brengen de musici een doorlopende voorstelling waarin muziek en dans een eenheid vormen. Choreograaf en regisseur Laura Suárez gebruikte de contrasterende beelden van de duivel en een engel die zowel naast elkaar bestaan als met elkaar botsen. Een meeslepende voorstelling met werken van o.a. Astor Piazzolla en Franck Angelis. 

Diner
Voorafgaand aan dit programma in het Voormalig Zendstation kunt u in een luxe tent op het voorterrein van de 'Kathedraal' genieten van een gevarieerd en zomers buffet. Ook een drankje is inbegrepen. Uiteraard is aan de vegetariërs gedacht. Daarna eet u een Italiaans ijsje op het plein voor het gebouw en kunt u voldaan de voorstelling in! Dit diner à € 28,75 (incl. een drankje) kunt u hier bestellen.

Rolstoelplaatsen
Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom. We vragen u voor het bestellen van uw kaarten contact op te nemen met het NJO (055 579 12 21 of muziekzomer@njo.nl), zodat we toegang tot het terrein en het gebouw voor u kunnen regelen.

Pendeldienst Voormalig Zendstation Radio Kootwijk
Het is vanwege de rust van natuur en dorpsbewoners niet toegestaan te parkeren bij het Zendstation; u kunt de fiets nemen of gebruikmaken van de speciale NJO-pendeldienst. De NJO-pendeldienst vertrekt dit jaar vanaf het parkeerterrein bij Het Leesten. Ov-reizigers kunnen opstappen bij bushalte Van der Valk/De Cantharel, Ugchelen. Na afloop van de voorstelling brengen de bussen u uiteraard ook weer terug naar deze locatie. We vragen u om een bijdrage van € 5 p.p. voor het gebruik van deze pendeldienst om de omgeving van Radio Kootwijk te ontzien.

U vindt Het Leesten aan de A1: afslag 19, Hoenderloo. Adres: Hoenderloseweg 191, Ugchelen. 

De pendelbussen naar de voorstelling toe rijden tussen 18:15 uur en 19:20 uur. De pendelbussen terug vertrekken tussen 21:45 uur en 22:45 uur. 
Let op: voor dinergasten vertrekt een vroege pendelbus om 17:50 uur.

Klik hier voor het andere programma van Quinteto del Diablo.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds via diverse fondsen op naam.

  

The Devil on the Dance Floor

do. 8 aug. 2019
Voormalig Zendstation Radio Kootwijk, Radio Kootwijk
Aanvang: 20:00 uur
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

Normaal (incl. drankje, excl. pendelbus): € 21,00 / Normaal (incl. drankje, incl. pendelbus): € 26,00 / t/m 30 jaar (incl. drankje, excl. pendelbus): € 15,00 / t/m 30 jaar (incl. drankje, incl. pendelbus): € 20,00 / Pendelbus: € 5,00