Muziekzomer 2019

NJO Sinfonietta

Alexander Sitkovetsky - muzikale leiding en solist
Thomas Dulfer - fagot

NJO Sinfonietta speelt, 32 musici sterk, een groots programma. Young artist in residence Thomas Dulfer zal schitteren in een prachtig fagotconcert van Vivaldi. Meesterviolist Alexander Sitkovetsky leidt het orkest al spelend en is ook solist in het zinderende Introduction et Rondo Capriccioso van Saint-Saëns. Daarnaast staan de ongeëvenaarde ‘Klassieke symfonie’ van Prokofjev en de Eerste symfonie van Beethoven op het programma. NJO Sinfonietta is een bijzonder energiek ensemble, dat alle concerten staand speelt.  Zo is niet alleen de dynamiek tussen de musici zelf optimaal, maar springen ook de vonken over op het publiek.

Na afloop van het concert heb je de gelegenheid om kennis te maken met de musici uit het orkest en hen het hemd van het lijf te vragen.

Dit concert is gratis toegankelijk voor bezoekers van het Stallenplein en de paleistuinen van Paleis het Loo. U kunt ter plekke of via https://www.paleishetloo.nl/ticketshop/ een kaartje kopen voor toegang tot het Stallenplein en de paleistuinen.

Foto: Nic Limper

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door de BNG Bank Muziekprijs.

  

NJO Sinfonietta

vr. 9 aug. 2019
Paleis Het Loo, Apeldoorn
Aanvang: 14:30 uur
Verwachte eindtijd: 16:00 uur

Programma
NJO Sinfonietta

Prokofjev - Symfonie nr. 1 in D, opus 25
Saint-Saëns - Introduction et Rondo Capriccioso, opus 28
Vivaldi - Fagotconcert in g
Beethoven - Symfonie nr. 1 in C, opus 21