Muziekzomer 2019

Muziek in Beekbergse Tuinen

Er is niets lekkerder dan ontspannen in de tuin door te genieten van het zonnetje en heerlijke livemuziek. Dit weten de inmiddels duizenden bezoekers van eerdere edities van Muziek in Beekbergse Tuinen als geen ander. Elk jaar staat er een voortreffelijk programma op het menu en ook deze editie zal zeker niet teleurstellen!

Neem plaats tussen de bloeiende bloemen, op het geurende gras of onder een eeuwenoude boom en laat u verrassen door de diversiteit van Duo Stellina, dat zowel klassieke als moderne werken voor u op de lessenaar legt. Zo passeren Duo in C van Michael Haydn en Three Madrigals van Bohuslav Martinů de revue. Het ensemble Ongestreken voert u mee uit de rust van de tuinen naar de gezelligheid van de grote stad met swingende werken van onder andere George Gershwin. Het negenkoppige Dimlicht staat vervolgens voor u klaar om de middag spetterend af te sluiten.

De concerten beginnen om 13:30 uur, maar u bent al vanaf 12:30 uur welkom om de wonderschone tuinen te bezichtigen. Op Engelanderweg 22 en 32 vinden gelijktijdig de eerste twee concerten plaats. U mag zelf kiezen met welk concert u begint, want na de eerste ronde kunt u wisselen van tuin om ook van het tweede concert te kunnen genieten. Nadien wandelt u rustig naar de tuin van Spelderholt 3, waar iedereen samenkomt voor de afsluiter van deze mooie muzikale middag.

De concerten zijn gratis toegankelijk, maar wij waarderen het zeer als u bij het verlaten van de Beekbergse Tuinen een vrijwillige bijdrage in een van onze collectebussen achterlaat!
U kunt parkeren naast Engelanderweg 22. Bij Engelanderweg 32 is ook een parkeerplaats. Wij verzoeken u de instructies van de verkeersregelaars ter plaatse op te volgen. Of kom lekker op de fiets!

Foto: Coen Wouters

Muziek in Beekbergse Tuinen

zo. 11 aug. 2019
Beekbergse tuinen, Beekbergen
Aanvang: 13:30 uur