Muziekzomer 2018

Mescolare goes hybrid

Stephanie Francke - saxofoons
Ilse Bies - saxofoons
Junior Huigen - trombone
Jesse van der Ham - bastrombone
Kaori Neus - piano
Laura Nygren - contrabas
Robin van Rhijn - drums

Blaasensemble Mescolare zoekt voortdurend naar een nieuw geluid en innoveert door jazz en klassieke invloeden te combineren. Door te spelen met de mogelijkheden die trombones en saxofoons te bieden hebben verrassen ze het publiek keer op keer met een verfrissende blik op bestaand repertoire. Deze Muziekzomer zet het ensemble een nieuwe stap: zij nodigen een jazztrio uit om mee te spelen en groeien zo van kwartet naar septet.

Daarnaast vragen ze verschillende componisten om nieuwe stukken te schrijven. De werken van Jan-Peter de Graaff, Wietse Voermans en Kaori Neus beleven hun wereldpremière tijdens de Muziekzomer! Met het uitgebreide ensemble hebben de componisten een breed scala aan muzikale mogelijkheden tot hun beschikking.

Mescolare zal deze zomer op vijf heerlijke locaties laten horen dat verschillende muzikale werelden heel goed samen te brengen zijn in één hybride programma. Laat u wegblazen door een muzikaal feestje!

Klik hier om ons interview met Jan-Peter de Graaff te lezen.

Let op: voorafgaand aan de voorstelling zal een korte inleiding worden gegeven op het programma. Deze inleiding begint om 19:50 uur, dus zorg dat u (ruim) op tijd aanwezig bent. Bij mooi weer wordt u in het buitentheater van Veluvine te woord gestaan. Mocht het weer wat minder zijn, dan vindt het binnen plaats. U wordt in Veluvine naar de juiste locatie gewezen. 

De voorstellingen van de NJO Muziekzomer worden in Veluvine aangeboden met een gereduceerd tarief. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Van den Broek Lohman Fonds.

Foto: Karen van Gilst

Mescolare goes hybrid

za. 18 aug. 2018
Veluvine, Nunspeet
Aanvang: 20:15 uur (zaal open: 19:45 uur)
Verwachte eindtijd: 21:45 uur

Normaal: € 10,00 / t/m 30 jaar: € 7,50
Programma
Mescolare goes hybrid

Kevin Volans - White Man Sleeps IV
Gustavo Mozzi - Antiguas Luciérnagas
Stephanie Francke - Two Moons
Kaori Neus - The Little Girl Who Became A Dragon
Hans Hasebos - Glue
Wietse Voermans - The Abandoned Amusement Park
Jan-Peter de Graaff - Variations
Leonard Evers - Song
Guillermo Lago - Ciudades: Córdoba & Addis Ababa