Muziekzomer 2019

Duo de Bontebal

Thomas Dulfer - fagot
Deborah Witteveen - saxofoon 

Thomas Dulfer en Deborah Witteveen hebben elkaar leren kennen in het jongNBE, de jeugdige tak van het Nederlands Blazers Ensemble. Ze kwamen elkaar daarna weer tegen toen ze beiden de Classic Young Masters Award wonnen. Vervolgens sloegen ze als Duo de Bontebal de handen ineen om met de ongebruikelijke combinatie van hun instrumenten een verfrissende sound te laten horen. 

Sinds Thomas en Deborah een duo vormen spelen zij graag een bonte verzameling aan muziek, het liefst met een vleugje humor. Dit gaan zij ook doen tijdens de Muziekzomer, bijvoorbeeld in het bezoekerscentrum bij de Schaapskooi in Ermelo die zij zullen vullen met hun speelse klanken. Het publiek kan aanschuiven bij dit intieme concert na een 'wilde' wandeling door de omringende bossen en over de prachtige Ermelosche Heide, onder leiding van een ervaren gids. 

Let op: de wandeling die voorafgaat aan het concert duurt ongeveer een uur en is niet rolstoeltoegankelijk. Het bezoekerscentrum van de schaapskooi wel. Bel voor meer info 055 579 1221. Het adres van de Ermelose schaapskooi is Postweg 50, Ermelo. U kunt de Schaapskooi met de auto bereiken via Drieërweg Ermelo. De Postweg is een zijweg daarvan. Wanneer u met de auto komt kunt u navigeren op de Drieërweg en vervolgens de bruine borden met 'Schaapskooi' volgen.

Foto: Rachel Ecclestone

Duo de Bontebal

wo. 8 aug. 2018
De Ermelose Schaapskooi, Ermelo
Aanvang: 19:30 uur (zaal open: 19:00 uur)
Verwachte eindtijd: 22:00 uur

Normaal (incl. wandeling): € 16,50 / t/m 30 jaar (incl. wandeling): € 11,00 / Deurverkoop normaal: € 16,50
Programma
Duo de Bontebal

Daniel Schnyder - Tales from another time
Johann Sebastian Bach - Inventies 8,9,10
Astor Piazzolla - Café 1930
Johann Sebastian Bach - Vioolpartita nr. 2
Marc Mellits - Black
Henry Purcell - Oh! Fair Cedaria, hide those eyes
Johann Sebastian Bach - Cello Suite nr. 2
Francis Poulenc - Sonate voor klarinet en fagot
Steven Verhelst - Devils Waltz