Muziekzomer 2018

Ensemble Mescolare

Stephanie Francke - saxofoons
Ilse Bies - saxofoons
Junior Huigen - trombone
Jesse van der Ham - bastrombone 

De naam van Ensemble Mescolare, Italiaans voor mengen, zegt al genoeg: de passie van dit jonge kwartet is het samensmelten van zowel de geluiden van de saxofoon en de trombone, als zeer verschillende muziekstijlen. Zo spelen zij naast traditionele klassieke muziek ook geïmproviseerde en lichtere stukken, en alles daartussenin.

Mescolare-lid Francke liet zich voor haar eigen stuk Two Moons inspireren door het dystopische sciencefiction-meesterwerk 1Q84 van Haruki Murakami. Haar creatie zal u meevoeren naar mysterieuze en onontdekte nieuwe werelden. Daarnaast presenteert het ensemble een heerlijke mix van muziekstukken, van Diepenbrock tot Ravel en van Voermans tot Gershwin.

Picknickconcert bij Huisje James

Een luilekkerlandbelevenis bij Huisje James! Geniet al picknickend van een concert in twee delen van het sublieme Ensemble Mescolare. Voor alles wordt gezorgd: u ontvangt een picknickmand vol hapjes, drankjes, bestek en een dekentje. Tussen de muziekstukken door is er genoeg tijd voor een goed gesprek. Dit alles voor maar € 35. Vanaf 12:30 uur kunt u uw picknickmand en kleedje ophalen in Huisje James en kunt u plaatsnemen in het gras. 

Let op: uiteraard zit het publiek op de picknickkleden; niet op stoelen. U kunt tot en met donderdagmiddag 9 augustus kaarten kopen voor het picknickconcert.

Foto: Diana Beekvelt

Ensemble Mescolare

za. 11 aug. 2018
Huisje James, Ugchelen
Aanvang: 13:00 uur (zaal open: 12:30 uur)
Verwachte eindtijd: 14:05 uur

Normaal (incl. lunch): € 35,00 / Deurverkoop normaal: € 35,00
Dit concert is ook te bezoeken op:
Programma
Ensemble Mescolare

Kevin Volans - White Man Sleeps IV
Stephanie Francke - Two Moons
Jan-Peter de Graaff - Right
Gustavo Mozzi - Antiguas Luciérnagas
George Gershwin - Prelude I & II
Philippe Geiss - Talk To Me
Alphons Diepenbrock - Chanson d'automne
Charles Trenet - Verlaine
Wietse Voermans - Spoken