Muziekzomer 2018

Zomers buffet Radio Kootwijk

Voorafgaand aan de avondvoorstellingen in Radio Kootwijk kunt u in de Theaterloods op het terrein genieten van een gevarieerd en zomers buffet. Ook een drankje is inbegrepen. Uiteraard is aan de vegetariërs gedacht. Tot slot eet u een heerlijk Italiaans ijsje op het plein voor het Voormalig Zendstation en kunt u voldaan de voorstelling in! Aan het einde van het buffet wordt u getrakteerd op een kleine artistieke introductie op het programma. Geef uw nieuwsgierigheid de ruimte en kom meer te weten over wat u die avond gaat horen. Dit diner à € 27,50 kunt u hier los van uw concertkaartje bestellen.

Dit buffet is geschikt voor vegetariërs. Op dit buffet is geen (staffel)korting van toepassing.

Dit kaartje is alleen geldig voor het Zomers buffet in de Theaterloods. Koop hier uw kaartje voor het concert van NJO o.l.v. Antony Hermus in Radio Kootwijk. Voor deze avond is het diner helaas uitverkocht, maar u kunt nog wel terecht bij Van der Valk Hotel De Cantharel of Huisje James.

Let op: Het is vanwege de rust van natuur en dorpsbewoners niet toegestaan te parkeren bij het Zendstation; u kunt gebruikmaken van de speciale NJO-pendeldienst. U kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel De Cantharel, vanaf hier vertrekken pendelbussen naar Radio Kootwijk. Na afloop van de voorstelling brengen deze bussen u uiteraard ook weer terug naar de parkeerplaats bij Hotel De Cantharel. We vragen u om een bijdrage van € 5 p.p. voor het gebruik van deze pendeldienst om de omgeving van Radio Kootwijk te ontzien.
U vindt Hotel de Cantharel aan de A1: afslag 19, Hoenderloo. Adres: Van der Valk Hotel De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, Apeldoorn. Parkeren op P3.
De pendelbussen voor dit diner vertrekken om 17:45 uur.

Zomers buffet Radio Kootwijk

zo. 13 aug. 2017
Voormalig Zendstation Radio Kootwijk, Radio Kootwijk
Aanvang: 18:15 uur

Normaal: € 27,50