Muziekzomer 2018

The New String Trio

Eva de Vries - viool
Joosep Ahun - altviool
Aleix Sala Ribera - cello

Onlangs wonnen deze drie talenten met hun perfecte samenspel en ongekende veelzijdigheid nog alle te behalen prijzen bij de Grote Kamermuziekprijs 2017: de eerste prijs, de publieksprijs én de Eva Stegeman-prijs.

Geniet van een concert door The New String Trio gevolgd door een smakelijke tweegangenlunch inclusief glas wijn en kopje koffie of thee in een charmant, rietgedekt landhuisje in het groen! Denkt u bij de lunch aan een zomerse salade uit eigen moestuin vooraf, gevolgd door een smakelijk stukje vis met een glas witte wijn en afsluitend een kopje koffie of thee. U kunt tot een dag van tevoren een kaartje kopen voor dit bijzondere evenement.

The New String Trio werd in 2016 opgericht uit een hechte vriendschap en liefde voor kamermuziek, en dan zeker niet alleen voor de bekende werken. Het trio heeft als doel het grote publiek juist ook kennis te laten maken met minder bekende werken uit het strijktrio-repertoire. Deze zomer heeft u de kans om onder andere werken van de bijzondere Franse componist Jean Cras te horen, die van origine marineofficier was. Daarnaast staan ook de Finse componist Erkki Melartin en de Tsjech Gideon Klein op het programma. Een prachtige verzameling Europese werken uit de eerste helft van de twintigste eeuw, samengebracht door de virtuositeit en veelzijdigheid van het trio.

Foto: Ton Zoet

The New String Trio

zo. 20 aug. 2017
Huisje James, Ugchelen
Aanvang: 12:30 uur
Verwachte eindtijd: 13:30 uur

Normaal (incl. lunch): € 39,95
Programma
The New String Trio

Melartin - Strijktrio, op. 133
Klein - Strijktrio
Cras - Strijktrio