Muziekzomer 2018

Slimme NJO Muziekzomer

di. 3 jul. 2018 12:31

U kunt al sinds twee weken de mooie NJO MuziekzomerGidsen vinden bij verschillende (culturele) instellingen en bedrijven in Gelderland. Hierin vindt u niet alleen een programmaoverzicht van alle concerten en voorstellingen die tijdens de Muziekzomer voor u worden opgevoerd, maar ook interessante interviews, informatie over Muziekzomerdiners, sportieve muzikale activiteiten en nog veel meer.

Wij bij het NJO begrijpen wel dat tijdens de concertdagen af en toe de (rug)tas propvol zit met zonnebrand, flesjes water, lunches en snacks voor onderweg, kaarten van de omgeving, souvenirs; noem maar op. Soms past daar gewoon geen MuziekzomerGids bij.

Gelukkig kunt u vanaf nu ook alle informatie over de vele concerten, voorstellingen, wandelingen en fietstochten gemakkelijk bij u houden op uw ‘slimme telefoon’. Dit doet u door de TimeSquare-app in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android) te downloaden. Zoek in de app naar ‘NJO Muziekzomer 2018’ en sla het programma op, zodat u op elk moment de nodige informatie, laatste nieuws en filmpjes van de NJO Muziekzomer kunt zien. Ook kunt u last-minute updates (de zogenaamde push-berichten) krijgen wanneer er plotseling iets wijzigt in het programma of wanneer er door weersomstandigheden toch een concert naar binnen wordt verplaatst. Wel zo handig en heerlijk overzichtelijk.


Foto: Nic Limper

NJO NIEUWSBRIEF
Volg de NJO Muziekzomer ook via de nieuwsbrief.