Muziekzomer 2017

Opening Muziekzomer 2016

Beestachtig leuke opening NJO Muziekzomer 2016

Tijdens de opening van de NJO Muziekzomer krijgt u ieder jaar alvast een indruk van het festivalprogramma. Dit jaar wordt het startsein van het festival gegeven op een wel heel bijzondere plek: tussen de dieren in Burgers’ Zoo!

Op vrijdag 5 augustus bent u vanaf 16:00 uur welkom voor een Muzikale Safari. Tussen de aapjes, zebra’s en giraffes geniet u van young artist in residence Shin Sihan, wordt u meegenomen op de klanken van het Van Amsterdam Duo en swingt u mee met de jonge saxofoonhelden van het Ardemus Quartet. Zouden de olifanten mee gaan toeteren?


Young artist in residence Shin Sihan (foto: Kimberley Zondag)

Vanaf 18:30 uur is het desgewenst tijd om aan te schuiven voor een overheerlijk buffet in het Bush Restaurant. Tot slot gaat u verder naar het Safariterras, dat een fenomenaal uitzicht biedt op de Safarivlakte. De dierentuin is dan inmiddels al gesloten, maar blijft exclusief voor bezoekers van onze opening open voor het eindprogramma! Op het Safariterras verzorgt het Jong Metropole onder leiding van Jules Buckley om 20:00 uur een ongetemd slotconcert dat de dierentuin op zijn grondvesten zal doen schudden (geen zorgen, de dieren zitten dan al comfortabel in hun nachtverblijf). Zien wij u ook bij deze beestachtige opening?


Van Amsterdam Duo (foto: Miaurice Lammerts van Bueren)

U krijgt vanaf 16:00 uur toegang tot de dierentuin, de Muzikale Safari en het concert van Jong Metropole voor maar €10. Voor €12,50 extra kunt u aansluiten bij het tropisch buffet.

Kaarten Muzikale Safari en Jong Metropole
Kaarten Tropisch Buffet

NJO NIEUWSBRIEF
Volg de NJO Muziekzomer ook via de nieuwsbrief.